WIJ ROEPEN U OP ALLEMAAL DEEL TE NEMEN!

Gemeente Hoeksche Waard nodigt u uit deel te nemen ‘om het gesprek aan te gaan’. Dit idee en de manier waarop dit weer gecommuniceerd wordt is verre van logisch in ons optiek. Als u de tekst ook leest gaat het er vooral om de zaken nog eens eenzijdig uit te leggen. Dan, als dat dan nog mogelijk is, mag u als direct betrokkenen ook nog iets zeggen…
LAAT DAAROM UW STEM HOREN!

******************************************

Dit is de link naar de bijeenkomst:
https://us06web.zoom.us/j/84966864557?pwd=b21RYUdFNVc0NElhcG9qY1YvSnZtdz09

Meeting ID: 849 6686 4557
Passcode: 701858

******************************************

Datum:
Woensdag 7 juli 2021
Tijd:
Van 19:00 tot 20:45 uur
Waar:
ONLINE
Dit is de link naar de bijeenkomst:
https://us06web.zoom.us/j/84966864557?pwd=b21RYUdFNVc0NElhcG9qY1YvSnZtdz09
Meeting ID: 849 6686 4557
Passcode: 701858

Tekst nieuwsbrief:
*****************************************

In gesprek over zonnepark Heinenoord

Voordat de gemeente een besluit neemt over de aanvraag van een omgevingsvergunning voor een zonnepark, gaan wij (gemeente) graag met u in gesprek. Op woensdagavond 7 juli organiseren wij een digitale bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de stand van zaken, maar wij horen vooral graag wat u vindt van een zonnepark op deze plek. De avond begint om 19.00 uur en we sluiten uiterlijk om 20.45 uur af.Wat Eneco en gemeente betreft is de bijeenkomst van 7 juli de eerste stap, die we met elkaar nemen. In september
en oktober verwachten we meer gesprekken met u als inwoners te voeren. Het doel is om te kijken of we samen
een aantal voorwaarden en uitgangspunten kunnen opstellen, die er voor zorgen dat het zonnepark gerealiseerd kan worden op een manier, die aansluit bij de wensen en verwachtingen van inwoners. De uitkomsten van de bijeenkomsten betrekt de gemeente bij het nemen van een besluit over het vervolgproces.

Aanmelden voor de digitale bijeenkomst

Via het digitale formulier op www.gemeentehw.nl/zonneparkheinenoord kunt u zich vanaf 18 juni aanmelden voor deze bijeenkomst. Dit kan tot en met 4 juli. Uiterlijk op 6 juli ontvangt u van ons per e-mail de link naar de digitale bijeenkomst.

***********************************

Wij zullen de juiste link naar deze meeting nog met u delen!

#

Comments are closed