Mijn naam is Ben Smit, half in de vijftig. Ik woon samen met mijn vrouw en trouwe viervoeter in de woonwijk Oosteinde in Heinenoord.

Als ‘nieuwe’ bewoner heb ik rond 2017 het initiatief genomen om ‘online’ informatie te delen over het vriendelijke dorp Heinenoord en haar omgeving.

Enerzijds door mijn betrokkenheid en inbreng bij ‘Buurt Bestuurt’ in die tijd en later gewoon omdat ik het leuk vind om te doen. Het verbinden is mijn drijfveer, samen is beter dan alleen, vindt u ook niet? En laten we eerlijk zijn, Heinenoord is het waard toch?

Ik deel op deze pagina tal van leuke, belangrijke en interessante dingen die u als bewoner aangaan. Zo vindt u informatie over de verschillende WABP groepen, actuele nieuwsitems, sport, onze kerken, onze winkels, verenigingen en initiatieven. Voor elk wat wils dus….

Deze website onderhoud en beheer ik op eigen initiatief vanuit mijn eigen onderneming Business Co & Co, zonder financiële bijbedoelingen of ondersteuning van een ander persoon of organisatie. Heeft u een leuk of interessant onderwerp voor deze website? Neem dan gerust contact met mij op.