De redactie van Wonen in Heinenoord is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Onze redactie doet er alles aan de website actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Ziet u desondanks iets wat niet correct, onvolledig of verouderd is? Laat het ons vooral weten. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. We willen eventuele onvolkomenheden zo spoedig mogelijk corrigeren.

Contact

Via de contactpagina kunt u ons vragen nieuwsberichten te delen, uw vermelding toe te voegen of aan te passen. Wij streven ernaar uw vraag binnen één week te behandelen. De redactie beslist over de te nemen actie.

Rechten

Wanneer u meent rechthebbende te zijn van één van de door ons gepubliceerde tekst en/of beeldmateriaal, dan vragen wij u ons dit te melden.

Aan de informatie die u op deze website vindt, kunt u geen rechten ontlenen. Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen we vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend waarvoor u deze heeft verstrekt of als deze elders al publiek zijn gemaakt.

Gebruik van deze site

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site, is toegestaan. dat onder voorbehoud van rechten van derden zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s.