REF organiseert een webinar om u te informeren over windparken en geluid.

****************************************

Datum:
30 juni 2021

Tijd:
Vanaf 19:30 uur

Waar:
ONLINE –
KLIK HIER om deel te nemen

****************************************

Deze bijeenkomst is op woensdag 30 juni en start om 19.30 uur.
Wilt u deelnemen aan de bijeenkomst? Stuur dan aan ondersteuningpro@gemeentehw.nl een e-mail. Geef hierin aan dat u wilt deelnemen aan het webinar over windparken en geluid op 30 juni. U ontvangt dan uiterlijk op 28 juni per e-mail de link naar het webinar.

Nieuwe webpagina geluid en gezondheid
In de vorige nieuwsbrief informeerde de gemeente hoe het wettelijk is geregeld met geluid van windmolens. Zij ontvingen ook vragen van inwoners hierover. De afgelopen weken is daarom samen met de GGD een webpagina met informatie over dit onderwerp gemaakt. U vindt de informatie op www.gemeentehw.nl/windparkoudemaas

*****************************************


* KLIK HIER om deel te nemen *

#

Comments are closed