Zoals u misschien wel weet is er in elke wijk in Heinenoord een zogenaamde WABP groep actief. Deze WABP groepen zijn WhatsApp groepen waarbij bewoners elkaar snel op de hoogte kunnen brengen bij een dringende situatie zoals wanneer je ziet dat er een inbraak gaande is of een situatie waarbij je iets niet vertrouwd.

Voor de goede orde:
het is GEEN groepje om algemene zaken met elkaar uit te wisselen of gezellig te gaan kletsen!

Zoals gezegd is er voor elke wijk zo’n WABP groep opgezet. Deze groep is dan ook specifiek voor die bewoners van die wijk of straat. Op dit moment kennen wij twee beheerders die voor elke wijk het beheer en toezicht doet. Zo zorgen zij ervoor dat mensen aan een bepaalde groep worden toegevoegd nadat zij zich via de website hebben aangemeld. Ook houden zij toezicht dat men zich houd aan de huisregels die er gelden voor dit soort groepen….

Klik HIER voor meer informatie over de WABP groepen……

Vanwege gewijzigde omstandigheden willen deze twee beheerders graag dat beheer meer ‘teruggegeven’ aan een bewoner(s) van zo’n groep die dan voor deze groep het beheer gaat doen. Dit betekend dan dat deze persoon ook toegang krijgt tot de mailbox van de groep (gmail account).
Vandaar dus de oproep. Wij zoeken beheerders!

Wie oh wie wilt het beheer van zijn of haar WABP groep op zich nemen?
Natuurlijk mag dit beheer ook door meerdere personen gedaan worden.

Lijkt het je wat? Laat dan iets van je horen via ons contactformulier!

#

Comments are closed