Bijna is het zover: eerste raadpleging!
Hoe zien de Buitenzomerlanden er straks uit?
Laat uw stem horen!

Zoals wellicht bekend zijn de ‘Vrienden van Heinenoord’ vertegenwoordigd in de werkgroep Buitenzomerlanden én in de geluidswerkgroep. In beide groepen proberen wij de belangen van de bewoners van Heinenoord zo goed mogelijk te behartigen.

Er is lang gepraat en nagedacht over de beste vorm voor het ophalen van uw mening. Wij denken met huidige aanpak dat het eigenlijke doel, het luisteren naar de bewoners en hen laten kiezen, goed gehaald kan worden. In twee stappen krijgt u volop de ruimte uw ideeën te delen en om uw uiteindelijke voorkeur aan te geven. Vanzelfsprekend roepen wij iedereen (boven de 16 jaar) op om zijn/haar stem te laten horen!

Lees verder:
https://vriendenvanheinenoord.nl/2023/04/02/bijna-is-het-zover-eerste-raadpleging-hoe-zien-de-buitenzomerlanden-er-straks-uit-laat-uw-stem-horen/

#

Comments are closed