Alleen voor personen die zijn ingeschreven bij Huisartsenpraktijk Heinenoord!

In verband met de registratie en het (later) verkrijgen van een QR code is het noodzakelijk dat u ingeschreven bent in de praktijk van Huisartsenpraktijk Heinenoord én dat u toestemming geeft om uw gegevens met het RIVM te delen. Wanneer u niet bent ingeschreven, of uw gegevens niet wenst te delen willen wij u vragen om een afspraak bij de GGD te maken, om latere registratieproblemen te voorkomen.


Om ons heen horen wij dat de wachttijd bij de GGD voor een boostervaccinatie (in de Hoeksche Waard) behoorlijk kan oplopen. Daarom heeft Huisartsenpraktijk Heinenoord in samenwerking met de GGD besloten om het vaccinatieproces te versnellen door éénmalig een vaccinatielocatie in te richten in de Petrakerk (Oranjestraat 3) te Heinenoord op maandag 3 januari 2022 tussen 09:30 uur en 17:30 uur.

Wanneer u al een boostervaccinatie tegen COVID heeft gehad, of geen prijs stelt op een vaccinatie kunt u dit bericht negeren. Dit bericht is niet bedoeld om de voordelen/nadelen van vaccinatie te bespreken. Wanneer u wel een vaccinatie wilt halen lees deze informatie dan zorgvuldig door en neem uw ingevulde gezondheidsverklaring (klik hier) mee.

Omdat er (i.v.m. koeling en transport) geen vaccins over mogen blijven zullen zij een grote, maar gelimiteerde hoeveelheid krijgen. Op is dus helaas ook op.

Om ingewikkelde aanmeldprocedures te voorkomen en er voor te zorgen dat de meest kwetsbare mensen voorrang krijgen wordt uw vaccinatie tijdstip ingedeeld op basis van uw geboortejaar. Indien u samen met uw partner komt kunt u het geboortejaar van de oudste partner aanhouden. Het oproepschema vindt u hieronder:


Dit kan dus betekenen dat de vaccinvoorraad eerder op is dan ingeschat, maar dit zal dus in het algemeen bij jongere mensen zijn met een lager risico op complicaties.

Om te voorkomen dat u naar de Petrakerk komt terwijl de vaccins op zijn zullen zij gedurende de dag een update plaatsen op hun website. Kijk dus vóórdat u komt naar de Petrakerk op www.huisartsheinenoord.nl of er op dat moment nog vaccins voorradig zijn. Zij proberen dit zo goed als mogelijk bij te houden gedurende de dag.

Deze informatie is ook na te lezen op de website van Huisartsenpraktijk Heinenoord:
www.huisartsheinenoord.nl

#

Comments are closed