Van 28 oktober t/m 5 november 2021

Slimmer energie opwekken en klimaatbewuster leven en werken. Samen maken we Nederland steeds duurzamer. De overheid, veel burgers en organisaties dragen hun steentje al bij. Maar er moet nog veel gebeuren om de afgesproken CO2-doelen te behalen. Om nóg meer burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseren we dit jaar van 28 oktober tot en met 5 november de Nationale Klimaatweek 2021.

Ben jij of ken jij één van onze klimaatburgemeesters?

Tijdens de Nationale Klimaatweek laten we zien wat er in Nederland allemaal gebeurt om de klimaatdoelen van 2030 te halen. Maar ook wat er nodig is. Door het delen van inspirerende voorbeelden laten we zien wat anderen kunnen doen om ook mee te doen. Wil jij als Klimaatburgemeester het rolmodel zijn in jouw gemeente tijdens de Nationale Klimaatweek? Of ken jij iemand die dit moet worden? (Overigens maakt het als Klimaatburgemeester niet uit hoe jong of oud je bent, studeert of werkt, met pensioen bent of zelfs nog op school zit, als je maar een goed voorbeeld in jouw woonplaats kan zijn!) Meld jezelf (of een ander) dan nu aan als Klimaatburgemeester.

Onze woordvoerder en initiatiefnemer Ben Smit heeft zich verkiesbaar gesteld…… Wellicht dat wij op deze wijze meer aandacht kunnen vragen om echte participatie te realiseren in de Hoeksche Waard.

Jezelf aanmelden of iemand voordragen kan via:
https://www.iedereendoetwat.nl/…/nkw/klimaatburgemeester

#

Comments are closed