Babbeltruc verijdelt!

Het vermoeden van een bewoner klopte!
Iemand belde hen op en deed zich voor als monteur van Ziggo en wilde afspraak maken. Bewoner vertrouwde het niet en belde met Ziggo. Er was hun niets bekend. Hierop schakelde de bewoner de politie in. Vandaag waren het spannende minuten. Politie stond in de wijk. De ‘monteur’ kwam helaas veel later als afgesproken. De politie was helaas net vertrokken. De ‘monteur’ werd door de bewoner aan de praat gehouden terwijl ondertussen 112 werd gebeld. De ‘monteur’ rook onraad en vluchtte weg. Gelukkig hadden buren kenteken genoteerd….

Goed nieuws: de verdachte is aangehouden!

Een goede afloop gelukkig. Het laat wel zien dat u niet voorzichtig genoeg kunt zijn!

Politie Hoeksche Waard | WABP Heinenoord

#babbeltruc #politie #waakzaam

#

Comments are closed