Heb jij ook last van een slechte verbinding als je met je mobiel belt? Dat kan kloppen! KPN voert onderhoud uit aan de mast bij de Tienvoet!

******

Bericht KPN:

We voeren binnenkort onderhoudswerkzaamheden uit in de mast bij jou in de buurt. KPN investeert continu in de kwaliteit van zijn mobiele netwerk. Planmatig onderhoud is belangrijk voor een betrouwbaar en stabiel netwerk.

Wat betekent dit voor jouw mobiele bereik? Op deze dagen tussen 07.00 uur en 18.00 uur is het mogelijk dat je gedurende 4 tot 8 uur, met name binnenshuis, tijdelijk geen bereik of minder goede kwaliteit ervaart met mobiel bellen en internetten.

Waarom overdag? De werkzaamheden worden in verband met wet- en regelgeving inzake veiligheid, arbeidsomstandigheden en overlast overdag uitgevoerd.

Tip: Uiteraard kun je gebruikmaken van het vaste netwerk en van je Wifi-aansluiting (tenzij je een mobiele router hebt). Het alarmnummer 112 blijft in ieder geval via het vaste telefonienetwerk bereikbaar.

Wij bieden onze excuses aan voor mogelijk ongemak dat je ervaart door deze tijdelijke situatie.

*******

https://www.kpn.com/service/storingen.htm

#

Comments are closed