Wij hebben vanuit Welzijn Hoeksche Waard de volgende tekst mogen ontvangen die wij graag met u delen:

Beste lezer,
Een ontmoetingsplek voor ouderen in het dorp, waar ook diverse activiteiten kunnen plaatsvinden. Dat is de wens van een aantal inwoners in Heinenoord en van daaruit werd contact gelegd met Welzijn Hoeksche Waard.

Op dinsdag 25 juni tussen 14.00 en 16.00 uur wordt er in gebouw ‘de Erve’, Oranjestraat 3 in Heinenoord een buurtbijeenkomst voor inwoners, verenigingen, ondernemers en andere organisaties die zich betrokken voelen bij het dorp en dit thema georganiseerd.

Denk en doe mee, want samen kom je verder.
Vanwege de beschikbare ruimte vragen wij u om vooraf aan te melden bij: astrid.boumann@welzijnhw.nl. Bent u verhinderd, maar blijft u wel graag op de hoogte? Meld u dan ook aan.


#

Comments are closed