Informatieavond voor huurders: waarom en hoe energie besparen?

Tips voor energiebesparing.

Er zijn steeds meer manieren om energie te besparen. Maar wat mag u wel en niet doen als huurder? En wat zijn de handigste tips om geld te besparen? Regionaal Energieloket helpt u graag op weg.

Op 29 juni van 19.30 tot 20.30 uur organiseren het regionaal Energieloket, de gemeente Hoeksche Waard en HW Wonen een online informatieavond: een live presentatie op internet. Hier leggen we uit hoe u energie kunt besparen als huurder.

In de online informatiebijeenkomst behandelen we de meest gestelde vragen rondom energie besparen als huurder. De thema’s zijn:

  1. De energierekening
  2. Tips om gas te besparen
  3. Tips om elektriciteit te besparen
  4. Stappenplan voor het toepassen van kleine energiebesparende maatregelen

Meld u nu alvast aan en ontvang kort van tevoren een herinnering. AANMELDEN of scan de QR code.

U bent zelf niet in beeld tijdens de presentatie. Er is ruimte om vragen te stellen aan Regionaal Energieloket, de gemeente en HW Wonen via de chat. Kunt u niet op de datum van de informatiebijeenkomst? Meld u dan ook aan. U ontvangt na afloop een e-mail om de presentatie terug te kijken.

Gratis cadeaubon
Tijdens de avond kunt u ook direct een cadeaubon aanvragen ter waarde van € 44,-. Met deze cadeaubon koopt u als huurder praktische energiebesparende producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ledlampen, een waterbesparende douchekop of tochtstrips.

Comments are closed