Reageren op voorkeursmodellen bedrijventerrein Goidschalxoord

Bericht vanuit gemeente:

Voor het bedrijventerrein in Goidschalxoord gaan we onderzoeken of er mogelijkheden zijn om de woonomgeving te verbeteren. Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld het terrein een andere functie geven. Of een andere toevoerweg aanleggen.

We brengen het samen met inwoners en de grondeigenaar van het terrein breed in beeld. Op woensdag 2 maart en donderdag 7 april organiseerden wij 2 bijeenkomsten voor inwoners. De eerste bijeenkomst gaf beeld bij wat inwoners zouden willen. BVR, een bureau voor ruimtelijke ontwikkeling, maakte met die informatie 3 modellen met een andere invulling voor het gebied. Een vierde model is dat het bedrijf blijft, maar dat we een nieuwe ontsluiting aanleggen.

Op de tweede bijeenkomst werden de modellen besproken. Aanwezigen konden aangeven wat ze wel en niet goed vonden aan de modellen en welke combinaties van de modellen eventueel voorkeur hadden. Daar zijn nieuwe voorkeursmodellen uitgekomen.

Vanaf dinsdag 26 april 18.00 uur tot en met donderdag 12 mei kunt u reageren op de voorkeursmodellen. U vindt ze op onze website www.gemeentehw.nl/bedrijventerrein-goidschalxoord. Reageren kan door een reactie achter te laten via het reactieformulier. De reacties nemen wij mee om tot een definitief voorkeursmodel te komen welke wij voorleggen aan de gemeenteraad.

Hier de link naar het formulier:
https://www.gemeentehw.nl/reactieformulier-goidschalxoord/

Klik hier voor de beschrijving van de voorstellen:

#

Comments are closed