Gisteravond hebben een groot aantal mensen deelgenomen aan de Stille Tocht ter nagedachtenis aan Betiël (Betty).

De tocht, die onder andere georganiseerd was door buurman Frank en Kim van de Putte (Siemenotje), startte aan de Irenestraat. Het regende af en toe en de wind deed zijn best om ons van ons stuk te brengen. Onze waarnemend burgemeester was ook aanwezig om zijn steun te betuigen vanuit de gemeente.

De vader, broer en zus van Betiël liepen voorop aan de stoot die leidde door de dorp. Het was een ingetogen wandeling, sommige van de bewoners deelden hun respect door bij hun huis even stil te staan bij het verlies van dit lieve meisje. Sommige deelnemers aan deze Stille Tocht hadden waxinelichtjes aangestoken/branden of hadden een witte ballon in hartvorm mee.

Bij Siemenotje eindigde de tocht. Hier sprak Kim van de Putte nog een paar woorden van dank richting de aanwezige waarna ook onze waarnemend burgemeester als laatste het woord nam om ditzelfde te doen.

Rust zacht lieve Betiël, rust zacht….

Zie ook:
https://www.ad.nl/hoeksche-waard/betty-3-verdronk-anderhalve-week-geleden-nu-vangt-dorp-haar-gebroken-familie-op~a134b5f8/

#

Comments are closed