30 oktober is het eindelijk weer tijd voor een evenementen! We gaan de wintertijd inluiden met een verlichte fietsronde, dj en vuurwerk.

Zaterdag 30 oktober organiseert Oranjevereniging Nederland en Oranje de tweede editie van de lichtjesoptocht in Heinenoord. Alle deelnemers kunnen zich verzamelen vanaf 19:00 op het parkeerterrein tegenover de Tienvoet. Ook dit jaar hebben we een DJ geregeld die vanuit de caravan voor gezellige muziek gaat zorgen.

Langs de route zijn er diverse lokale verenigingen en ondernemingen die een kleine stop organiseren voor de deelnemers. Na de fietsronde komt iedereen samen op de parkeerplaats tegenover sporthal de Tienvoet om te kijken naar het vuurwerk. Het vuurwerk start rond 21:00.

We hopen dat jullie net als in 2019 alle fietsen weer zo feestelijk mogelijk willen versieren. Ook de bewoners langs de route willen we vragen om het huis te versieren. Laten we met zijn alle vieren dat we weer evenementen mogen organiseren!

Dit gratis evenement wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van vrijwilligers en sponsoren.

19:00 – verzamelen op het parkeerterrein aan de Tienvoet
19:30 – start van de verlichte fietsoptocht
21:00 – start vuurwerkshow
21:30 – programma afgelopen

Vergeet niet om iedereen voor het evenement uit te nodig en op onze website te kijken voor alle laatste informatie en eventuele wijzigingen.

Meer info:
www.nederlandenoranje.nl

#

Comments are closed