Als vrienden van Heinenoord zijn we nu bezig met het ‘zonnepark Heinenoord’. We willen graag in gesprek met de gemeente en initiatiefnemers om betrokken te worden bij de gesprekken en plannen van o.a. het zonnepark. Om dit te realiseren willen we graag een enquête houden onder de inwoners van Heinenoord om te zien of zij op de hoogte zijn van de plannen. De uitkomst van de enquête laat ons zien in hoeverre de bewoners op de hoogte zijn van de plannen en wat zij er van vinden. Deze reacties kunnen wij bespreken met de gemeente en initiatiefnemers. Om zoveel mogelijk medebewoners goed te kunnen bereiken willen we flyers, spandoeken, website en social media inzetten. Hiervoor is geld nodig en daarvoor zoeken wij sponsoring. Grote en kleine bedragen zijn van harte welkom.

Wilt u een bedrag aan ons sponseren of ons bericht graag delen aan iemand anders die mogelijk wil sponsoren? Alvast hartelijk dank.

Een bijdrage kunt u doen via deze link:
https://tikkie.me/pay/mqv43id0mk9kgouhdmju

Uw betaling gaat naar een extra rekening die door Marcel van Rooijen ter beschikking wordt gesteld. Deze link is geldig t/m 9 februari

#

Comments are closed