Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage

Ingekomen bericht van de Rabobank
Bron: Rabobank


Een unieke samenwerking tussen lokale partijen & geweldig voor jouw buurt!

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten zij zich in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.  Denk met hen mee 

Omdat zij als Rabobank 125 jaar bestaan stellen zij dit jaar eenmalig een extra bijdrage van € 125.000 beschikbaar voor jouw leefgebied om te besteden aan duurzame projecten en initiatieven.

Welke lokale initiatieven en welke projecten kunnen volgens jou een financiële bijdrage gebruiken?  In jouw buurt, stad of regio zijn er ongetwijfeld buitengewone initiatieven die dag in dag uit werken aan een positieve impact op de omgeving. Maar denk ook eens aan initiatieven die een steuntje nodig hebben om juist van de grond te komen. Misschien ben je zelf wel betrokken bij één van deze initiatieven of ken je mensen die betrokken zijn. Denk aan non-profitorganisaties of wijkinitiatieven die zich inzetten voor de kwetsbaren in onze samenleving, het buurtproject die straten, pleinen en speeltuinen meer leefbaar maken, een cultureel centrum dat kunst en cultuur bereikbaar maakt voor iedereen of initiatieven die bijdragen aan het verduurzamen van de wijk- en/of verenigingsgebouwen.   Heb je nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook eens de infographic.  

Aanvraag indienen
Tot en met 30 november is het mogelijk om een aanvraag in te dienen via hun website.
Tussen 1 en 14 december worden alle binnengekomen aanvragen beoordeeld en uiterlijk 17 december vindt communicatie plaats naar de aanvragers of de aanvraag al dan niet gehonoreerd wordt.

Dien jouw aanvraag in
Lees meer over de Rabo coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage en de voorwaarden
 
Met vriendelijke groet,
Caspert van der Wel
Directeur coöperatieve Rabobank


#

Comments are closed