1 november: informatieavond energie besparen (online)

Tijdens de Nationale Klimaatweek inspireren burgers en bedrijven elkaar om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer energie te besparen. We zijn al goed op weg, maar het kan nog beter! De Klimaatweek duurt van 31 oktober tot en met 6 november.

​​​​​​Via het Regionaal Energieloket krijgt u in deze week elke dag een slimme tip om aan de slag te gaan met energie besparen. Ook kunt u dinsdag 1 november naar de gratis verdiepende informatieavond komen. U hoort tijdens deze avond hoe u uw energierekening kunt verlagen door naden en kieren te dichten. En u krijgt antwoord op vragen zoals: waar kan ik het beste op besparen, gas of elektriciteit? En hoe werkt het nieuwe prijsplafond? Ook kunt u uw vragen stellen in de chat. 
Meer info en aanmelden informatieavond

U vindt het Energieloket ook op You Tube met meerdere informatieve filmpjes over energie besparen in huis.

Op 6 december en 10 januari worden nog 2 informatieavonden georganiseerd rond dit thema.

6 december: werkt uw verwarming wel goed?

10 januari: u maakt uw eigen plan om te besparen op energie

#

Comments are closed