Vandaag hebben wij een persbericht mogen ontvangen van Renewable Factory in verband met de ontstane commotie/reactie naar aanleiding van het artikel in het AD van vorige week…..

______________________________________________________________________

Hieronder hun tekst:

Reactie krantenartikel AD:

Vanuit a.s.r. en Renewable Factory zijn we geschrokken van de reacties uit de omgeving op het artikel van het AD van afgelopen 18 januari jl over een mogelijk accuproject. Het is zeker niet onze bedoeling dat deze informatie die we met het ADbesproken hebben over een mogelijk accuproject tot deze gevoelens leidt.

Ons doel is om de komende periode juist samen met de omgeving tot een invulling van het gebied ten noorden van Heinenoord te komen. Hier zetten we op dit moment de opties voor op een rijtje, welke we op korte termijn samen met de omgeving gaan bespreken, met als doel, wat past Heinenoord het best met oog op de toekomst.

Uiteindelijk zullen de mensen uit Heinenoord de keuze maken, maar de keuze dat er niets gebeurt is zeker ook een keuze.Daarom willen we de inwoners van Heinenoord en omgeving meegeven dat er niets gebeurt zonder goedkeuring van de inwoners. We staan aan het begin van een nieuw proces en de komende maanden gaat u hier meer over horen.

Namens a.s.r. en Renewable Factory
Ronald Kloet

#

Comments are closed